5000 Ft értékű ajándékutalvány

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

5000 Ft értékű ajándékutalvány

5 000 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
szinpompashop.hu
Termékleírás
Ajándékutalvány vásárlásakor, ha csak e-mailben szeretnéd megkapni az utalványt, akkor válaszd a "Nem igényel szállítás" opciót, ebben az esetben az utánvétes fizetési mód NEM választható. Barion-on keresztül vagy utalással tudsz fizetni. Az utalványt továbbithatod e-mailben vagy kinyomtathatod otthon. A fizetéstől számított 48 órán belül érkezik az e-mail az utalvánnyal. Ha szeretnéd, hogy az ajandékutalványt mi nyomtassuk ki neked, akkor válaszd a "GLS házhozszállítás" opciót. Ebben az esetben a szállítási díj tartalmazza a nyomtatásidíjat. Ezután bármelyik fizetásimód közül választhatsz. Bármilyen felmerülő kérdésben segítünk, keress bizalommal elérhetőségeink bármelyikén! Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 3 hónapig érvényes!

Ajándékutalvány vásárlása nagyon jó választás, hiszen megkönnyíted vele az ajándékozás folyamatát. Örül, aki kapja, és nem fog csalódni, mivel a végén mégis ő választ magának olyan dolgokat, amik neki tetszenek.

Legyen szó kezdőről vagy tapasztalt kézimunkázóról, nálunk mindenki megtalálhatja az inspirációt és a szükséges eszközöket az alkotáshoz.

A kézimunka sokkal több, mint csak egy hobbi. A termékeink, mint a kötés, horgolás, makramé, hímzés és táskavarrás eszközei, az alkotás örömét és a kreativitás szabadságát hordozzák magukban.



Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.